Border Border
Border
border     Facts border
border
Fremtidens Foreningshus Randers - der til daglig kommer til at huse Randers gymnastiske Forening - er beliggende i tilknytning til Dronningborg Idrætscenter, på adressen Udbyhøjvej 189, 8900 Randers.

Huset er udformet yderst handicapvenligt, bla. med lift der forbinder de to etager. Langs glasfacaden findes en stor terrasse med storslået udsigt over skov og dal, med nedgang til græsarealet foran huset. Huset er 100% røgfrit!

Huset består af 2 etager.

Stueetage
Husets stueetage består af 2 mødelokaler, et stort multirum, et opholdsrum, køkken samt kontorfaciliteter. Huset er indrettet således at man fra flest mulige rum får fuld gavn af den store glasfacade. Der er således fra næsten alle rum en storslået udsigt.

Kælder
I underetagen findes garderobe, omklædnings- og badefaciliteter samt et stort aktivitetsrum.

Ejerforhold
I forbindelse med byggeriet af Fremtidens Foreningshus har Randers gymnastiske Forening oprettet en fond ved navn Fonden Fremtidens Foreningshus - Randers 2003, som står som bygherre og udlejer af huset.